Uitgaan

Uitgaan in Thailand

Uitgaan in Thailand is zeker in de toeristencentra en Bangkok heel goed te doen. Feitelijk is er van alles te beleven, veel van wat wij thuis gewend zijn is ook in Thailand te vinden. Er zijn natuurlijk ook een paar zaken die typisch Thais zijn.
beergarden

Muay Thai bijvoorbeeld, Thais boxen, daar zijn de Thai echt gek op en er wordt ook flink op gegokt wat in Nederland lang niet zoveel voorkomt.
Muay Thai is een full contact sport die niet alleen heftige gevechten op kan leveren maar ook een aantal rituelen laat zien die net zo belangrijk zijn als het feitelijke gevecht.

De Thai zijn ook gek op Karaoke wat dus in vele uitgaansgelegenheden gedaan word, lang niet altijd door fantastische zangtalenten helaas. Houd je daar niet van... wat te denken van een travestietenshow.

De Thaise jongens die hier deze shows opvoeren zijn soms erg moeilijk van een vrouw te onderscheiden. Vaak zien ze er net iets te vrouwelijk uit... het is mij persoonlijk nooit is overkomen weet ik dat er genoeg mannen zijn die dachten een wild enacht met een mooi Thais meisje door te gaan brengen en dan tot de ontdekking kwamen...

Beergardens
In Thailand zijn vrij veel beer gardens, soms heeft het hotel waar u verblijft er ook een. Maar de ene beer garden is de ander niet.

Er zijn beer gardens waar gewoon personeel achter de toog staat, er zijn ook beer gardens waar vrouwelijk personeel achter de toog staat die wel een praatje met je willen maken en er zijn beer gardens waar het vrouwelijk personeel iets meer doet dan alleen een praatje met je maken. Dit noemen ze meestal Girly Bars. Je kunt er wel gewoon een biertje drinken zonder lastig gevallen te worden, simpel weg zeggen dat je alleen voor een biertje komt is voldoende.

De dames die in dit soort gelegenheden werken staan daar voor het geld en worden echt je vriendin niet, alhoewel ze mischien zeggen van wel... In Thailand hebben ze er een spreekwoord voor... No money nog honey. Je ziet het tegenwoordig ook op T-shirts.

Pubs
In een aantal steden zijn er ook verschillende pubs. Meestal zijn het buitenlandse aangelegenheden zoals een Engelse of Ierse pub. Meestal is er naast drank ook eten te krijgen van het betreffende land. En ja, ze zijn er ook in een Nederlandse uitvoering, helaas.
Als je wilt kan je daar dus je broodje bal gaan eten of een vette frikandel..

Weerbericht

°F | °C
invalid location provided

test

Aanbevolen in Bangkok


Hotel
: AriyasomVilla
AriyasomVillaDeze tot hotel verbouwde villa in Sukhumvit, Bangkok, is kleinschalig en bied luxe en rust in het hectische Bangkok

Restaurant:
Baan Khanitha

baankhanitaDe Thaise keuken van dit bekroonde restaurant in Bangkok is al ruim tien jaar geliefd.