Teambuilding

Teambuilding in Thailand

Teambuilding is meer dan alleen een dagje bouwen aan betere... naast de beoogde effectiviteit kan teambuilding ook een stuk beloning zijn. Vooraf gestelde doelen worden gemakkelijker berijkt door een positieve start aan het teambuilding project, wat nu eenmaal gemakkelijker wordt bereikt door de locatie. Deze ‘out-of-the-box incentives hebben een onmiskenbaar teambuilding-effect

Actief en attractief
waarbij ervaren centraal staat

  • Eigen sterke punten en gedrag

  • Sterke eigenschappen van collega’s

  • Hoe men door collega’s wordt gezien

Doelstellingen in het programma
  • Samenwerking, Communicatie en Betrokkenheid;

  • Elkaar beter leren kennen en op elkaar durven en  willen vertrouwen

  • Omgaan met veranderingen en inzien dat persoonlijke verschillen daarbij positief zijn

  • Het streven naar verbetering door middel van ontwikkelingen binnen de groep

Beloning door dit te bereiken in een fantastische omgeving.
Het deelnemen aan een dergelijk teambuilding programma is op zich een waardering voor de deelnemers om de doodeenvoudige reden dat dit op een tropisch bounty eiland plaats vind.


U verblijft op het eiland Koh Chang in een 4 of 5 sterren hotel, zoals het onderstaande voorbeeld. Iedere teambuilding trip wordt op maat gemaakt die perfect aansluit bij uw groep. Onderstaande is dus alleen een voorbeeld.

Bij aankomst in Bangkok wordt u opgehaald op het vliegveld en rijst u met een luxe minivan naar Koh Chang waar u uw intrek neemt in het hotel. Na de lange reis is het prettig als u even de tijd heeft om bij te komen en te wennen aan het klimaat, dus staat er voor die dag nog niets op het programma. In de avond gebruikt u de maaltijd in het hotel, waarna wij u een kleine uitleg geven over Thailand en meteen ook een paar woordjes leert die u tijdens uw verblijf zeker zult gebruiken.

Op dag twee gebruiken we eerst een ontbijt in het hotel waarna u met een locale gids de jungle in trekt op weg naar het olifantenkamp waar u kennis maakt met deze vriendelijke grijze reuzen. Niet alleen krijgt u inzicht in het leven van olifanten in Thailand en maakt u een ritje door de jungle op de rug van een olifant, maar u gaat hen ook baden.

 

Weerbericht

°F | °C
invalid location provided

test

Aanbevolen in Bangkok


Hotel
: AriyasomVilla
AriyasomVillaDeze tot hotel verbouwde villa in Sukhumvit, Bangkok, is kleinschalig en bied luxe en rust in het hectische Bangkok

Restaurant:
Baan Khanitha

baankhanitaDe Thaise keuken van dit bekroonde restaurant in Bangkok is al ruim tien jaar geliefd.